Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Plant productivity and food safety: Soil science, Microbiology, Agricultural Genetics and Food quality”

W imieniu organizatorów mamy przyjemność zaprosić Państwa do udziału w międzynarodowej wirtualnej Konferencji „Plant productivity and food safety: Soil science, Microbiology, Agricultural Genetics and Food quality”, która odbędzie się w dniach 15.09-16.09.2022 r. Organizatorami piątej sesji tematycznej pt. “Agricultural and urban soils – towards sustainable use and management” są dr hab. Piotr Hulisz, prof. UMK, dr hab. Przemysław Charzyński, prof. UMK oraz mgr Sylwia Pindral, członkowie EF „Nauki o glebie, mikrobiologia, genetyka w rolnictwie i jakość pożywienia”. Ostatni dzień konferencji poświęcony jest warsztatom online z zakresu podstaw obsługi programu QGIS i jego wykorzystania w badaniach przyrodniczych.

Udział w konferencji jest bezpłatny. Rejestracja została przedłużona do końca sierpnia br.

Więcej informacji  jest dostępnych na stronie konferencji.

Z poważaniem

Piotr Hulisz, Przemysław Charzyński, Sylwia Pindral